Rädisa

40.00kr

Rädisa har en mer distinkt pepparsmak smak med gröna och röda små blad. Jättegod att använda till soppor, sallader och smörgåsen. Fördelen med rädisan är att den går snabbt att odla ca 7 dagar från det att du sår är den klar att skördas. På varm plats, 20-22 °C, är färdiga efter 7-8 dagar.

Vikt: 40 g

I lager

Artikelnr: ODL-RÄ Kategori:

Beskrivning

Odlings Information
_______________

Rekommenderad odlingsförhållande

Rumstemp ca 20-22 grader

Fuktighet ca 50-60 %

Groddningstid ca 3-4 dagar

Tid i ljus ca 3-4 dagar

Ingen näring behövs för att driva upp till mikrogrönt, behöver vara observant på att rädisan kommer att börja gulna och få en fibrig stamm efter ca dag 10, vilket gör att vi rekommenderar att ni skördar allt och spara i kylen för bästa smak och kvalité.

Vikt: 40 g

Tips!

Ha lite extra ljus för att få bladen mindre och en ökad smak intensitet på produkten.