Powder of Life typ K

320.00kr590.00kr

Alla ingredienser är omsorgsfullt utvalda av Truelife. 

Nollställ
Artikelnr: PLK Kategori:

Beskrivning

Typ K är  kraftfull och kräver att din tarmflora är bra. Läs om typ T som inte kräver så bra tarmflora och är lämplig att äta innan du börjar med denna typ. Typ K är speciellt framtagen för att höja syrenivån i kroppend celler och sänka för högt blodtryck. Forskning har visat att de ingående ingredienserna kan öka blodcirkulationen och förbättra dina blodkärl samt öka din syreupptagning vid träning.

Innehåll: Spirulina, Rödbeta, Nypon, Chlorella, Chia (Salvia hispanica), Nässla, Blåbär, Lingon, Rödklöver, Havtorn, Bladderwrack, Broccoli, Dulse
Innehåller havsalger vilka innehåller alla spårämnen i en lättupptaglig form. Innehåller jod.
Kan ätas av de flesta som inte har problem med sköldkörteln, speciellt bra för de som behöver förbättra sin mineralbalans och saknar jod. Har du problem med sköldkörteln bör du fråga din terapeut eller läkare om det är bra att konsumera jod.

Typ K är mycket lämplig att använda efter typ A. Det kan ta upp till 3 månader innan tarmen vänjer sig vid havsalgerna, vilket gör att man bör börja försiktigt. Om du har ätit typ A innan kan du fortsätta med typ A och lägga till lite typ K och sedan successivt öka andelen typ K. Typ K är mycket effektiv när det gäller att förse dig med alla mineraler och öka din själv-läkningsförmåga. Har du ätit typ H innan brukar det inte vara några problem att börja med typ K.

Mer information

ViktInte tillgänglig
storlek-mangd

250 gram, 500 gram